6974943903 Πέρα Γιαλός, Αστυπάλαια, Δωδεκανήσου vlasisastypalaia@gmail.com


 

Καλωσορίσατε στην επιχείρησή μας  

"Προϊόντα Αστυπαλίτικης Γης"!

Η αγάπη μας για την Αστυπάλαια και τον φυσικό κόσμο που την περιβάλλει μας οδήγησε στη δημιουργία αυτού του μαγαζιού. Στην επιχειρησή μας αφιερώνουμε τον χρόνο και την προσοχή
μας στην προώθηση υψηλής ποιότητας μελισσοκομικών προϊόντων, εμπνευσμένων από τη φύση.

Στο κατάστημά μας θα βρείτε θυμαρίσιο μέλι δικής μας παραγωγής προϊόντα περιποίησης του δέρματος και πολλά άλλα παραδοσιακά προϊόντα του τόπου μας.
Είμαστε περήφανοι για την ποιότητα και την αγνότητα των προϊόντων μας, καθώς και για την φιλοσοφία μας να διατηρούμε την οικολογική ισορροπία και τη βιωσιμότητα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

 


Ανυπομονούμε να σας εξυπηρετήσουμε και να σας βοηθήσουμε να ανακαλύψετε τα καλύτερα προϊόντα για εσάς!
Επισκεφθείτε το κατάστημά μας και ανακαλύψτε τον κόσμο της φύσης μέσα από τα προϊόντα μας. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία αγορών
και να σας ενημερώσουμε για τα οφέλη και τη χρήση των προϊόντων μας. 

 

 

 

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ

ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΙΑ

Ασχολούμαστε με την μελισσοκομία εδώ και αρκετά χρόνια. Αποστολή μας είναι η συγκομιδή υψηλής ποιότητας μελιού με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του θυμαριού.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Το ποιοτικό προϊόν, ο σεβασμός στον άνθρωπο, η αγάπη, το μεράκι το ζεστό περιβάλλον και το χαμόγελο είναι η δική μας εγγύηση, πρόσκληση αλλά και πρόκληση σε ένα μαγικό κόσμο γεύσης και απόλαυσης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Για πρώτη φορά το 2023 το μέλι μας συμμετείχε στον διεθνή διαγωνισμό QUALITY AWARDS που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο κατακτώντας το χρυσό βραβείο. Την ίδια χρονιά έλαβε ξανά μέρος στον διαγωνισμό GREAT TASTE AWARDS όπου και απέσπασε δύο χρυσά αστέρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ